Om oss

Hjälper dig att bygga nytt, bygga om eller bygga till

Lars Öste Arkitektkontor finns här för att hjälpa dig att förverkliga dina arkitektoniska drömmar, oavsett om du planerar att renovera, bygga om, bygga till eller skapa något helt nytt. Hos oss är inget projekt för stort eller för litet.

Jag erbjuder skräddarsydda arkitekttjänster för både privatpersoner, företag och offentliga beställare. Från de allra första idéerna till den färdiga entreprenaden kan jag vägleda dig genom hela processen, från idéskiss till färdig produkt. Jag förstår att varje kunds situation är unik och att varje projekt har sina egna speciella önskemål och förutsättningar.

Lång erfarehet av arkitektur

Med över 40 års erfarenhet och en arkitektexamen från Lunds Tekniska Högskola samt Konstakademins Arkitekturskola, har Lars Öste, arkitekt SAR/MSA, expertisen för att ta fram den optimala lösningen för dig. Från husbyggnad till projektledning, utredningar och planering – jag är här för att hjälpa dig genom varje steg av processen.

Min affärsidé är att erbjuda en projektgrupp som är perfekt anpassad till dina behov genom att kombinera en liten egen organisation med ett omfattande nätverk av experter. På så sätt kan vi hålla kostnaderna nere utan att kompromissa med kvaliteten. Låt mig vara din partner på din resa mot ditt drömprojekt!

En arkitektbyrå med fokus på människan

Vi är ett litet arkitektkontor som har nära samarbete med ett flertal andra arkitekter, inredningsarkitekter och konsulter. Vår affärsidé är att genom att kombinera en liten egen organisation med ett väl utvecklat nätverk bygga en projektgrupp som är anpassad till beställarens behov, samtidigt som kostnaderna kan hållas nere. 

Vi har sedan starten genomfört hundratals projekt inom en rad olika arkitekturområden. Vi på skapar arkitektur för kontor, bostäder, skolor, förskolor och annan offentlig miljö. Vi har stor expertis inom energisnåla passivhus och restaureringar av gamla hus. 

Under åren har vi utvecklats och kunnat genomföra en mängd kreativa och inspirerande idéer. Bland våra specialiteter finns arkitektur för skolor och förskolor samt kontor. Men vi tar även uppdrag från privatpersoner. Vid sidan av att vi ritar hus och tillbyggnader så kan vi även hjälpa till med att få fram alla handlingar som krävs för att man ska få bygglov för ett projekt.

Vi lyfter fram det bästa i alla miljöer

Arkitektur handlar för oss om att lyfta fram det bästa ur alla olika miljöer och att organisera en praktisk verklighet på ett estetiskt och tilltalande sätt. På det sättet kan arkitektur skapa en miljö som ökar trivseln, ger oss en bättre hälsa och mer arbetsro. Detta gäller såväl privata som offentliga miljöer och för alla människor, oavsett om vi befinner oss privata sammanhang eller är kunder, hyresgäster eller arbetstagare. En väl uttänkt och utformad arkitektur ger stora samhällsvinster.

 

En arkitektbyrå med människan i centrum